Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας

«Ας ευγνωμονούμε την ευλογημένη φύση που όλα τα αναγκαία τα έκανε εύκολο-απόκτητα και τα μη αναγκαία δύσκολο-απόκτητα». Από τις πιο σημαντικές φυσικές επιθυμίες μας είναι η τροφή. Σε κανονικές συνθήκες αυτή η επιθυμία ικανοποιείται μάλλον εύκολα (αυτό είναι και το νόημα του παραπάνω ρητού), εάν διαθέτουμε τα κάτωθι συστατικά: Μεράκι, φαντασία, αγνά και ποιοτικά υλικά, καλή συνεργασία. Η Ανδρομάχη και η ομάδα της δημιουργούν συνδυάζοντας τα παραπάνω συστατικά, παραδοσιακές ελληνικές και μεσογειακές συνταγές. Οι γεύσεις προέρχονται από αυθεντικές συνταγές όπως τις προτείνουν εδώ και χρόνια Ελληνίδες νοικοκυρές. Σκοπός μας είναι, οι γεύσεις μας να οδηγούν στην απόλαυση - ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για τη σωματική και ψυχική μας υγεία. Οι Ελληνικές πρώτες ύλες μας και μια μεγάλη ομάδα σύγχρονων παραγωγών συμβάλλουν στην επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για εμάς και τους πελάτες μας.

Γιατί Ανδρομάχη;
Γιατί είμαστε πιστοί στους χρυσούς κανόνες της γαστρονομικής τέχνης που είναι τα αγνά υλικά για την παρασκευή φαγητού και οι αρμονικοί συνδυασμοί τους, σύμφωνα με τον πατέρα της γαστρονομίας Αρχέστρατο.
Όσοι επιλέγουν το Andromachi Gastronomy προσθέτουν στη διατροφή τους εύγευστα και θρεπτικά φαγητά, με βάση αγνά υλικά υψηλής ποιότητας.
Κάθε πιάτο σε ασυναγώνιστη τιμή. Εξοικονόμησε χρόνο και χρήμα αξιοποιώντας τον ιδανικό μας συνδυασμό ποιότητας και τιμής.
Ενισχύουμε την Ελληνική οικονομία και τους έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές με τις αγορές αγνών υλικών από αυτούς. 

Το Όραμα μας
Στην ταραχώδη ζωή μας ξεχνάμε μερικές φορές πόσο απολαυστικό είναι το φαγητό. Είμαστε τυχεροί σήμερα που έχουμε τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε τρόφιμα από όλο τον κόσμο, και να αποκτάμε εμπειρίες από γεύσεις που οι παππούδες μας δεν θα μπορούσαν να φανταστούν. Μέλημά μας να αφιερώσουμε λίγο χρόνο στο γεύμα σας, να μαγειρέψουμε πιάτα που θα σας ενθουσιάσουν και να σας κάνουμε να απολαύσετε τη γεύση της κάθε μπουκιάς.
 από αυτούς. 

Μανιταρόπιτα Ανδρομάχης
Παπουτσάκια Ανδρομάχης
Καρυδόπιτα Ανδρομάχης