Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας

«Ας ευγνωμονούμε την ευλογημένη φύση που όλα τα αναγκαία τα έκανε εύκολο-απόκτητα και τα μη αναγκαία δύσκολο-απόκτητα». Από τις πιο σημαντικές φυσικές επιθυμίες μας είναι η τροφή. Σε κανονικές συνθήκες αυτή η επιθυμία ικανοποιείται μάλλον εύκολα (αυτό είναι και το νόημα του παραπάνω ρητού), εάν διαθέτουμε τα κάτωθι συστατικά: Μεράκι, φαντασία, αγνά και ποιοτικά υλικά, καλή συνεργασία. Η Ανδρομάχη και η ομάδα της δημιουργούν συνδυάζοντας τα παραπάνω συστατικά, παραδοσιακές ελληνικές και μεσογειακές συνταγές. Οι γεύσεις προέρχονται από αυθεντικές συνταγές όπως τις προτείνουν εδώ και χρόνια Ελληνίδες νοικοκυρές. Σκοπός μας είναι, οι γεύσεις μας να οδηγούν στην απόλαυση - ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για τη σωματική και ψυχική μας υγεία. Οι Ελληνικές πρώτες ύλες μας και μια μεγάλη ομάδα σύγχρονων παραγωγών συμβάλλουν στην επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για εμάς και τους πελάτες μας.

Γιατί Ανδρομάχη 

Ποιο ειναι τελικα αυτο το σπιτικο φαγητο που ολοι ψαχνουν να βρουν και προσπαθουν να μαγειρεψουν

Ποια ειναι τα υλικα του

Ειναι η εμπνευση που εχεις στην απλη αλλα τοσο σημαντικη φροντιδα για το καθημερινο σπιτικο φαγητο,ειναι η μιξη κλασικων ελληνικων συνταγων και ψαγμενων προτασεων της λογιας κουζινας αλλων χωρων.Ειναι τα αγνα υλικα,η εποχικοτητα,ειναι το κραμα των γνωσεων που εχεις απο το σπιτι με αυτα που ανακαλυπτεις στη συνεχεια.Ειναι η καρδια που δουλευει συναισθηματικα  και το μυαλο που δουλευει λογικα για να καταλαβουμε το γιατι της μαγειρικης.Ειναι ευχες,μνημες,παραδοσεις αλλα και βιολογια χημεια και πραγματα εξηγησιμα.Ειναι το μερακι που εχεις για να εξυπηρετησεις τους καλεσμενους σου καθε ημερα στο μαγαζι.


Το Όραμα μας
Στην ταραχώδη ζωή μας ξεχνάμε μερικές φορές πόσο απολαυστικό είναι το φαγητό. Είμαστε τυχεροί σήμερα που έχουμε τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε τρόφιμα από όλο τον κόσμο, και να αποκτάμε εμπειρίες από γεύσεις που οι παππούδες μας δεν θα μπορούσαν να φανταστούν. Μέλημά μας να αφιερώσουμε λίγο χρόνο στο γεύμα σας, να μαγειρέψουμε πιάτα που θα σας ενθουσιάσουν και να σας κάνουμε να απολαύσετε τη γεύση της κάθε μπουκιάς.
 από αυτούς. 

Μανιταρόπιτα Ανδρομάχης
Παπουτσάκια Ανδρομάχης
Καρυδόπιτα Ανδρομάχης