Κοινωνική Ευθύνη

Διατροφή & Ψυχική Υγεία;

Ο Ιπποκράτης δήλωνε «Ας είναι η τροφή σας το φάρμακο και το φάρμακο η τροφή σας».|

  • Έχουμε μειώσει την ποικιλία των τροφίμων που καταναλώνουμε με επακόλουθο την ισχνή πρόσληψη των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών που χρειαζόμαστε για τη συντήρηση και ανάπτυξή μας.
  • Προσφέρουμε καθημερινά υγιεινά και θρεπτικά γεύματα από εκλεκτές πρώτες ύλες βοηθώντας τους πελάτες μας να υιοθετήσουν έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής. Να υπενθυμίσουμε ότι πολλά θρεπτικά συστατικά των τροφών έχουν τις ίδιες βιοχημικές λειτουργίες με τα σύγχρονα φάρμακα. προμηθευτές με τις αγορές αγνών υλικών από αυτούς. 

Στηρίζουμε την Ελληνική Οικονομία και τον σύγχρονο Έλληνα παραγωγό

Το σκεπτικό μας είναι, προτεραιότητα στην εντοπιότητα, συμβολή στην ενίσχυση της οικονομικής ανεξαρτησίας των παραγωγών και των αγροτών σε όλη την Ελλάδα.
Μέσω της σταθερής μας συνεργασίας βάζουμε ένα μικρό λιθαράκι στη βιωσιμότητα της αγροτικής παραγωγής στην Ελλάδα.

Οι πράξεις μας για το περιβάλλον

Σε ένα κόσμο όπου τα πάντα είναι αλληλένδετα και η υπέρτατη ηθική προσταγή είναι η προσταγή να γνωρίζουμε, τι πρέπει να κάνουμε λοιπόν; Οι επιπτώσεις της καταστροφής του περιβάλλοντος στη ζωή μας είναι πλέον ορατές από τον καθένα.

  • Για αυτό εμείς δεσμευόμαστε να έχουμε θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία και στον πλανήτη. Ότι χρησιμοποιούμε βασίζεται σε ανανεώσιμα ή ανακυκλωμένα υλικά και φωτισμό LED που σημαίνει εξοικονόμηση ενέργειας και μικρότερες επιπτώσεις στο περιβάλλον.
  • Ανακυκλώνουμε και ενημερωνόμαστε συνεχώς για να συνδράμουμε στη μείωση των ρύπων.

Πρώτα οι άνθρωποι

Σε μια σταθερή και συνεργατική κοινωνία μπορούμε να παράγουμε περισσότερα βασικά αγαθά και να τα κατανέμουμε με ορθολογικό τρόπο αρκεί να συμφωνήσουμε στους κανόνες που θα διέπουν τις μεταξύ μας σχέσεις. Όπως για παράδειγμα να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και να μην αθετούμε τις υποσχέσεις μας. Η παροχή καθημερινών γευμάτων σε συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη δεν είναι γενναιοδωρία είναι υποχρέωση.

Η εκπροσώπηση των γυναικών στον εργασιακό χώρο έχει σταθερή προτεραιότητα για εμάς, για κάθε γυναίκα που θέλει να δουλέψει μαζί μας. Το δικό μας ευχαριστώ στη μαμά, γιαγιά, θεία, σύζυγο που όλα τα φαγητά στο νου μας είναι συνδεδεμένα με εκείνες!

Τα πάντα είναι φρέσκα ημέρας
Με εξαιρετικές πρώτες ύλες
Κρασιά από ελληνικά κελάρια
Κρεατόπιτα Ανδρομάχης
Κοκκινιστό Ανδρομάχης
Παπουτσάκια Ανδρομάχης
Γεμιστά Ανδρομάχης
larydopita